mandag 18. april 2011

Tabasco

Torbjørn undervise på DTS i Villahermosa.
Uka som gikk var vi i delstaten Tabasco for å undervise på Disippel Trenings Skolen der, og vi hadde en helt fantastisk uke. Venneparet vårt, Isaac og Judith, startet UIO-basen i Villahermosa for cirka et år siden, og nå er det i full gang med DTS, vi ble invitert til å undervise en uke og tok derfor mandag 11/4 turen oppover. Torbjørn underviste tirsdag til fredag over temaet: "Å Gjøre Gud Kjent". Kort sagt handler det om hvordan Babylon forandret på fem forskjellige områder i Daniels liv: familie, språk, mat, navn og literatur, og hvordan vi kan oppleve det samme idag, men stå i mot slik som Daniel og gjøre Gud kjent. På onsdagskvelden ble vi invitert med på møte i menigheten til pastor Victor Cruz, hvor Sara var med å prekte, veldig bra møte og god middag med pastoren etterpå.
Her er middagen før den ble tilberedt.

Ellers så var våre venner i Tabasco veldig opptatt av å vise oss det Tabasco har å by på, og de tok oss med litt rundt i byen, i parker og torsdag tilbrakte vi ved en vakker elv, der vi badet, grillet og koste oss. Ellers så fikk vi også en liten smaksprøve på typiske retter fra Tabasco, det mest spesielle var kanskje tirsdagsmiddagen, da vi fikk servert iguana. Det smakte faktisk ganske bra, selv om det hadde en litt stram lukt. Vi fikk også smake på litt andre forskjellige ting, søtsaker og til grillingen var det litt kaktusblader i salaten, veldig godt det også.

Sand overalt!!!
Etter undervisningen på fredag, ble vi hentet av noen venner fra Tecolutilla, og var sammen med dem resten av helgen. Vi ble stelt veldig godt for og de tok oss med en tur på stranda i Mexico-gulfen, ga oss mer mat fra regionen og vi hadde det veldig hyggelig sammen. Johan Diego storkoste seg med alt fra iguana til sand fra Mexico-gulfen.

Nå er vi tilbake i San Cristobal, og idag kommer det et King's Kids team fra Monterrey, nord i Mexico, som skal være med oss i en uke. Vi skal litt rundt i byen med drama og evangelisering, i tillegg til at vi i helga skal avsted til en liten indianer-landsby som heter Joltealal.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar